Spelregels

De Zweitdröppels van 2017

Zweitdröppel 1: Registratie
Om 11.30 uur heten wij u van harte welkom voor de registratie bij de kassa’s van Stadion De Geusselt.. Daar krijg je het startbewijs. Zonder geldig startbewijs kun je niet meedoen. Vanaf 12.30 uur verzamelen wij op de hoofdtribune voor het officiële welkom gevolgd door de gezamenlijke warming up op het veld van MVV.

Zweitdröppel 2: Umkleije en same starte
Spullen kun je op eigen risico achterlaten in een van kleedruimtes in het stadion De lopers die verbonden zijn aan een van de netwerkpartners hebben hun eigen plek waar zij (op eigen risico) spullen kunnen achterlaten. Dreamz is de locatie voor UM en Trajekt, het Zwembad voor Lions en Huize Maasveld. Na de warming up gaan we naar de start aan de Stadionweg. Wij starten samen om 13.30 uur. Als je voor een ‘toptijd’ wil gaan, kies positie in de voorste linies.

Zweitdröppel 3: Stempele
Traditiegetrouw wordt er weer gestempeld tijdens Zweit veur Leid. De stempelplaatsen zijn achtereenvolgens Het zwembad, de a2 Tunnel en de Rabo finishboog.

Zweitdröppel 4: Veiligheid
Verkeersregelaars en politie zorgen dat op kruisingen van wegen veilig kan worden overgestoken. Alleen deelnemers met een geldig startbewijs krijgen toegang tot de a2 tunnel. Blijf ook zelf alert, niet Zweit veur Leid is aansprakelijk voor schade, maar dat ben en blijf je zelf.

Zweitdröppel 5: ‘Leid’ oonderweeg
Bij persoonlijk “leid” onderweg kan MOS assistentie verlenen. Als er medische assistentie nodig is, kan die via de verkeersregelaars worden bereikt.

Zweitdröppel 6: Aon de kant
Zorg dat politie, motards en medische begeleiders altijd kunnen passeren. Als het niet meer lukt om rennend het parcours af te leggen, wandel dan aan de zijkant van het parcours.

Zweitdröppel 7: Finish
Deelnemers hebben 1.15 uur de tijd om het parcours af te leggen. De finish van elk rondje is bij start/finishboog aan de Stadionweg.

Zweitdröppel 8: Same oet, Same toes
Als je eerder klaar bent en het weer laat het enigszins toe is het leuk om de andere zweiters op de Tribune in het stadion nog even aan te moedigen.

Zweitdröppel 9: Oetzweite
Vanaf 14.30 uur is het onder het genot van een hapje, een glaasje bier of wat anders verfrissends tijd om ‘oet te zweite’. Om 15.30 uur wordt de opbrengst van Zweit veur leid 2016 bekendgemaakt in de Businessruimte van het stadion.

Zweitdröppel 10: Bedaank
Namens het bestuur van Zweit veur Leid en haar netwerkpartners, veel dank voor je medewerking en gezelligheid en hopelijk tot ziens bij Zweit veur Leid 2017.

Abonneer je nu
op de nieuwsbrief

om op de hoogte TE blijven

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen