Partners

Trajekt

Welzijnsorganisatie Trajekt Maastricht/Heuvelland verbindt met ruim 900 vrijwilligers, ondersteund door 145 beroepskrachten mensen in buurt en wijk. Trajekt werkt samen met gezondheids- en jeugdzorg, onderwijs, gemeentelijke diensten, justitie, sport, buurtplatforms en bedrijfsleven.

trajekt
ufl_2

Universiteitsfonds Limburg / SWOL

Jaren geleden kwam er dankzij het SWOL een universiteit in Maastricht. Inmiddels is onze dochter, de UM, groter dan wij; de moeder. Ook het Universiteitsfonds Limburg is er nog steeds en zet zich in voor bijzondere en vernieuwende projecten voor de samenleving op het gebied van onderwijs, onderzoek of kennisinfrastructuur.

Dankzij  de universiteit komen duizenden studenten naar het mooie Maastricht; uit de provincie, uit Nederland en uit de hele wereld. De stad krijgt hierdoor naast zijn Bourgondische sfeer een jong, internationaal en dynamisch karakter. De Universiteit Maastricht maakt zich sterk om de banden met de stad en haar authentieke bewoners aan te halen.

Universiteitsfonds Limburg herkent zichtzelf in Zweit veur Leid; het onmogelijke mogelijk maken. Dat is ook onze missie. Wij vinden het bijzonder dat wij van dit platform gebruik mogen maken om samen met onze studenten, medewerkers én inwoners van de stad ‘zweitend’ projecten te realiseren die bijdragen aan de kwaliteit van leven in onze regio. Onze jonge en fitte universiteit is er klaar voor. Tot Zweit veur leid!  Meer info  www.ufl-swol.nl

 

LIONS Maastricht

De Lionsclub Maastricht is opgericht 15 April 1970. Charter night was 20 November 1970. Nl 108C0 / USA 021451. Daarmee is deze Lionsclub de eerste en oudste Lionsclub van Maastricht. Het maakt deel uit van Lions International. Onze organisatie is aanwezig in de meeste landen van de wereld en heeft meer dan 1.350.000 leden verspreid over meer dan 46.000 clubs. Het motto van de Lions is “We Serve”. Hiermee trachten de Lions oa. wederzijds begrip en verdraagzaamheid tussen volkeren te bevoderen en algemeen welzijn te dienen.

download
maasveld

Maasveld

Wonen en werken, actief meedoen aan de samenleving, afspreken met familie en vrienden, jezelf ontplooien. Het zijn belangrijke waarden in een mensenleven. We maken daarin graag onze eigen keuzes. De meeste mensen doen dat zelfstandig, anderen hebben een steuntje in de rug nodig. Maasveld is er voor die anderen. Voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.

Abonneer je nu
op de nieuwsbrief

om op de hoogte TE blijven

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen