De Zweitdröppels!

ZWEITDRÖPPEL 1: WELKOM EN OP NAO DE START

Om 11:30 uur heten wij jou van harte welkom in Tapijn en om 13:15 uur verzamelen wij voor de warming up en de start.

ZWEITDRÖPPEL 2: TEGELIEK STARTE

Wij starten tegelijk om 13:30 uur. Als je voor een ‘toptijd’ wil gaan, kies dan positie in de voorste linies.

ZWEITDRÖPPEL 3: VEILEGHEID

Verkeersregelaars en politie zorgen dat op kruisingen van wegen veilig kan worden overgestoken. Blijf ook zelf alert, niet Zweit veur Leid is aansprakelijk voor schade, maar dat ben en blijf je zelf.

ZWEITDRÖPPEL 4: ‘LEID’ ONDERWEEG

Bij persoonlijk ‘leid’ onderweg kan het Rode Kruis assistentie verlenen. Als er medische assistentie nodig is, kan die via de verkeersregelaars worden bereikt.

ZWEITDRÖPPEL 5: AON DE KANT

Zorg dat politie en medische begeleiders altijd kunnen passeren. Als het niet meer lukt om rennend het parcours af te leggen, wandel dan aan de zijkant van het parcours.

ZWEITDRÖPPEL 6: FINISH

Deelnemers hebben 1,5 uur de tijd om het parcours af te leggen. Na voltooiing van een rondje kies je ervoor om linksaf door de finishboog richting Tapijn te gaan, of rechtdoor voor nog een volgend rondje.

ZWEITDRÖPPEL 7: SAME OET, SAME TOES

Als je eerder klaar bent en het weer laat het enigszins toe, is het leuk om de andere zweiters nog even aan te moedigen. Je kunt uiteraard ook al op eigen gelegenheid naar Tapijn gaan.

ZWEITDRÖPPEL 8: OETZWEITE

Vanaf 14:00 uur is het onder het genot van een glaasje bier of iets anders verfrissends tijd om ‘oet te zweite’. Om ca. 15:15 uur wordt de opbrengst van Zweit veur Leid 2024 bekend gemaakt, waarna de Zweit veur Leid afterparty start.

ZWEITDRÖPPEL 9: BEDAANK

Namens het bestuur van Zweit veur Leid en haar netwerkpartners, veel dank voor je medewerking en je gezelligheid en tot ziens bij de 29e editie van Zweit veur Leid (2025).