Nog 3 dagen!

25-01-2024 | 09:29

Voorbeeld van afbeelding

 

Nog 3 dagen en dan is het zover: Zweit veur Leid 2024! Samen zorgen we ervoor dat in Maastricht geen kind naar school moet met een lege broodtrommel. Het nieuwe platform voor lopers en donateurs, waarop iedereen kan bijdragen, staat dankzij jullie roodgloeiend. Het is hartverwarmend om te zien hoe iedereen zijn steentje wilt bijdragen. Inmiddels hebben we samen al meer dan € 35.000, - opgehaald met meer dan 350 lopers. Dat belooft wat.

In deze nieuwsbrief informeren we je alvast over het programma en de route. Overtuig je vrienden, familie en collega's om mee te lopen, wandelen en/of doneren. Hoe? Dat lees je hierna.

 

Programma

  • Voorpret: we verzamelen bij Tapijn vanaf 11:30. Hier kunnen we onze spullen neerleggen, opwarmen met een warm drankje en een (groeps)foto met bedrijf of team laten maken
  • Registratie met je e-ticket vanaf 11:30u 
  • Warm welkomstwoord door onze voorzitter Robert Lanckohr om 13:00u
  • Energieke warming-up  door Ten om 13:15u
  • Startschot om 13:30u en sluiting parcours om 15:00u
  • Bekendmaking opbrengst Zweit veur Leid 2024 om 15:15u met aansluitende after party – met wederom een fantastische mystery guest - tot 18:00u

 

Op de route

De unieke route van Zweit veur Leid 2024 loopt vanuit Tapijn volledig door het stadspark van Maastricht en over de stadsmuur. Het is een magisch ronde dat je 1, 2 3 of 4 keer kunt afleggen. Tijdens elke ronde zul je worden verrast door optredens van de zaate hermeniekes en ander spektakel.

Zoals gecommuniceerd lopen we de 1e ronde iets anders dan ronde 2, 3 en 4. De looprichting wordt onderweg door signaleurs aangegeven. Wees voorzichtig en volg de instructies van de signaleurs op. Samen zorgen we ervoor dat iedereen veilig kan lopen. Mocht je onderweg tegen problemen aanlopen, dan staan Sportdokters voor je klaar.

Zorg dat je voldoende drinken meeneemt er zijn geen waterpunten op de route.

Als je aan het einde van de ronde bij Tapijn aankomt, kies je ervoor om linksaf onder de boog door te finishen, of om rechtdoor te lopen voor een volgend rondje. Vanaf 14:45 is het niet meer mogelijk om nog aan een nieuwe ronde te beginnen. Je wordt vanaf dat moment naar de finish verwezen.

 

Tips actiepagina

Een van de nieuwe elementen bij Zweit veur Leid 2024 is de persoonlijke actiepagina. Via deze pagina kun je vrienden, bekenden en collega's vragen om een donatie te doen en daarmee onze missie te ondersteunen.

Je kunt deze pagina heel persoonlijk maken met bijvoorbeeld een eigen foto of je eigen motivatie.

Wil je tijdens een eindsprint nog meer uit je actiepagina halen kijk dan eens naar de tips die daarvoor op de website staan https://www.zweitveurleid.nl/tips.

Je kunt je eigen pagina heel makkelijk delen via social media. Hiervoor staan de icoontjes onder aan je actiepagina al klaar.

 

Wij verheugen ons op jullie komst, tot zondag!

Team Zweit veur Leid